logo
RNTV Live

Copiii au luat cu asalt pârtiile de la Cota 1000/ VIDEO

Georgescu Cristi

Copiii au luat cu asalt pârtiile de la Cota 1000

Chiar dacă la Sinaia codul de vreme rea i-a ținut departe pe turiștii experimentați de pârtiile de altitudine, nu la fel s-a întâmplat și în cazul celor mai mici dintre ei. Profitând de vacanță specială de schi copiii au luat cu asalt pârtiile de la Cota 1000. Așa se face că părinții au apelat rapid la serviciile monitorilor de schi iar distracția a fost garantată. A fost aglomerație în stațiunea montană, chiar dacă o pană de curent a blocat, preț de câteva minute, instalațiile pe cablu.

Copiii au luat cu asalt pârtiile de la Cota 1000

Copiii au fost cei care au profitat din plin de vremea bună de la Sinaia de sambătă. Pentru că sunt în vacanța dedicată pentru sporturile de iarnă cei mici nu s-au dat în lături atunci când a fost nevoie să se încalțe schiurile.

Au fost mulți elevi care s-au urcat pentru prima dată pe schiuri

La fel de bucuroși de modul în care petrec cei mici weekendul la Sinaia au fost și părinții.

După ce săptămâna care s-a incheiat judetul Prahova și alte câteva din țară au fost angrenate în săptămâna vacanței dedicate sporturilor de iarnă este acum rândul altor zone, între care și Capitala.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor