logo
RNTV Live

Copii români în scene inacceptabile! Cum se apără regizorul de origini straine?

d9b5ac6ca2b35e32aeac40a1332fead9_XL
Marin Ana

Copii români în scene inacceptabile! Un regizor austriac este acuzat că a implicat 7 minori cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, într-un film despre pedofilie în care aceștia au apărut dezbrăcați sau în scene violente.

Scenele au fost filmate în județul Satu Mare, în urma unui casting despre care autoritățile locale spun că nu au fost informate.

Pelicula regizorului Ulrich Seidl se intitulează intitulată “Sparta”.

Cineastul de 69 de ani prezintă povestea unui profesor de judo, cu înclinații spre pedofile, care vine în România pentru a preda lecții copiilor.

Acesta s-a apărat în mediul online, spunând că nimic din acuzațiile primite nu s-a întâmplat, copiii nefiind vreodata expuși unor asemenea experiențe “Niciun copil nu a fost filmat dezbrăcat sau într-o situație, poziție sau context sexual. Asemenea scene nu au fost niciodată în intențiile mele și nu au fost niciodată filmate. În timpul filmărilor nu am călcat niciodată linia eticii sau granițele moralității. În vara lui 2019, după câteva zile de la finalizarea filmărilor, am vizitat toți copiii și părinții acasă la ei pentru a le mulțumi pentru participarea în film. Niciunul dintre ei nu și-au exprimat vreo plângere, disconfort sau critici” a scris Ulrich Seidl pe pagina sa oficială.

Filmul urmează să fie difuzat pentru prima dată pe 9 septembrie, în cadrul Festivalului Internațional de Film din Toronto.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Cum se apără regizorul austriac acuzat că a folosit copii români în scene scandaloase, într-un film despre un pedofil (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor