logo
RNTV Live

Copii prahoveni, aproape sălbăticiţi, trăiesc în condiţii şocante

Copii prahoveni, aproape sălbăticiţi, trăiesc în condiţii şocante
Mihai Constantinescu

Doi copii din comuna Olari, o feţiţă de trei ani şi fratele ei de şase ani, din Prahova, trăiesc în condiţii greu de imaginat. Sunt mereu neîngrijiţi şi  flămânzi. Cei doi manâncă ce apucă, spun vecinii, direct de pe jos sau din gunoaie. Vecinii spun inclusiv că au fost văzuţi mâncand excremente de animale.

Copii sunt aşa de sălbăticiţi încât, la vârsta lor, nu pot vorbi pentru că nu au avut de la cine să înveţa.

Totul se întâmplă sub privirile mamei, a bunicii, a tatălui şi a unei comune întregi. Fiecare dă din umeri. Mama nu-i poate îngriji aşa cum ar trebui pentru că este cu handicap şi de abia poate avea grijă de ea. Nici autorităţile locale nu au făcut prea multe pentru a ajuta pe cei doi copii,până în acest moment . Asistentii sociali s-au multumit doar să discute cu tatăl şi bunica celor doi copii, care au promis ca vor avea grija de ei. Nu s-a intamplat însă aşa. Nici bunica şi nici tatăl nu-i pot ajuta, spun aceştia, pentru că trebuie să plece prin sat să muncească.

Cei de la Directia pentru Protectia Copilului Prahova au anuntat ca vor face o evaluare a situatiei si ar putea sa-i ia pe cei doi copii din familie.

citeşte mai multe aici http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/doi-copii-din-prahova-care-cresc-aproape-salbaticiti-rabda-de-foame-si-mananca-din-gunoaie-in-ce-stare-e-mama-micutilor.html

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor