logo
RNTV Live

Copii Clubului Sportiv Ambiția Mădălin au participat la atelierele tematice organizate de ziua Jandarmeriei Rurale

ambitia madalin 4
Oana Stoica

Pe 1 septembrie s-au sărbătorit 129 de ani de la înființarea Jandarmeriei Rurale.

Jandarmeria Prahova a organizat în localitatea Bușteni, ateliere/standuri tematice de prezentare a tehnicii și a dotărilor individuale ale jandarmilor, modul de folosire a acestora, o parte dintre autovehiculele aflate în dotare dar şi câinii de serviciu care constituie mereu un punct de atracţie pentru copiii de toate vârstele.

La toate aceste activităţi au participat 40 de copii ai Clubului Sportiv Ambiția Mădălin din municipiul Ploiești, menirea clubului fiind aceea de a promova sportul, educația și diminuarea ratei abandonului școlar, implicându-se activ în sprijinirea și îndrumarea copiilor spre formarea și dezvoltarea armonioasă “a minții și a corpului”.

Copiii s-au jucat cu câinii de serviciu și au putut vizualiza și chiar proba mijloacele și tehnica folosite de jandarmi în misiunile specifice de ordine publică, acțiuni speciale sau intervenție montană.

Micii luptători ai Clubului Sportiv Ambiţia Madălin au organizat la rândul lor demonstrații educative și competiții sportive menite să atragă atenția asupra impactului negativ al violenței în școli.

GALERIE FOTO

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor