logo
RNTV Live

Convoiul Libertăţii, redenumit şi Marşul Păcii,a plecat din Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Convoiul Libertăţii, redenumit şi Marşul Păcii,a plecat din Ploieşti

Mai bine de 1000 de persoane, membrii si simpatizanti ai formatiunii AUR si-au dat intalnire duminica, in Parcul Municipal Vest. Cu totii s-au indreptat catre Bucuresti, intr-un mars pe care liderul partidului l-a denumit Marsul Pacii. Principalele nemultumiri sunt legate de cresterea exagerata a preturilor, dar si ingrijorarea fata de situatia actuala din Ucraina. La eveniment s-au strans foarte multe masini, intre care si dricuri cu care participantii au plecat in coloana inspre capitala.

Apelul a fost dat in urma cu cateva zile de catre liderul AUR, George Simion. Acesta a fost si el prezent in Parcul Municipal Vest si a organizat multimea. 

AUR cere guvernului zece masuri, printre care demiterea ministrului energiei, Virgil Popescu, ridicarea starii de alerta, eliminarea tuturor restrictiilor impotriva COVID si renegocierea PNRR.

Convoiul Libertatii, redenumit si Marsul Pacii, a fost format din 10 autocare, 10 camioane si cateva sute de autoturisme. Acesta a plecat din Ploiesti spre Bucuresti, putin inainte de ora pranzului.

O parte dintre simpatizantii AUR au mers catre Ambasada Rusiei de pe Bulevardul Kiseleff pentru a protesta contra razboiului din Ucraina, iar apoi au revenit la Universitate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/kievul-atacat-de-armata-rusa…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/haos-in-kiev-oamenii-incearca…/

Pentru mai mute ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor