logo
RNTV Live

Controale pe bandă rulantă în Prahova. Peste 370 de sancțiuni aplicate în trei zile

actiune-rutiera-2
Erika Stoica


Acțiunile intense pe drumurile publice din județul Prahova au continuat în zilele de 19, 20 și 21 aprilie, având ca scop principal reducerea accidentelor rutiere și menținerea ordinii publice. Polițiștii rutieri din diverse subunități, împreună cu jandarmii, au efectuat ample controale, oprind peste 800 de autovehicule și testând aproximativ 300 de șoferi pentru alcool și substanțe psihoactive.

Rezultatele acțiunilor au fost semnificative, cu peste 370 de sancțiuni contravenționale aplicate, în special pentru viteză excesivă și nepurtarea centurii de siguranță. Au fost reținute 16 permise de conducere și 10 certificate de înmatriculare, iar valoarea sancțiunilor a depășit suma de 156.000 de lei.

În plus, polițiștii au intervenit la 273 de apeluri prin 112, aplicând 56 de sancțiuni pentru încălcări ale normelor de conviețuire socială și 21 conform reglementărilor privind apelurile de urgență nejustificate.

De asemenea, pe lângă acțiunile de patrulare, polițiștii au desfășurat controale și în zonele cu impact social, precum Sala Sporturilor „OLIMPIA” Ploiești și strada Mărășești, aplicând 11 sancțiuni contravenționale și avertizând alte 13 persoane cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor