logo
RNTV Live

Controale intense pe Valea Prahovei. OPC Prahova anunță că a aplicat amenzi de 70.000 de lei într-o singură zi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Controale intense pe Valea Prahovei. OPC Prahova anunță că a aplicat amenzi de 70.000 de lei într-o singură zi. In urma verificărilor mai multe unități comerciale au fost oprite din activitate. Vine cu toate detaliile colegul meu, Cristi Georgescu. (FAKE)

Controale intense pe Valea Prahovei. OPC Prahova anunță că a aplicat amenzi de 70.000 de lei într-o singură zI

Bun gasit, Andreia! Sase operatori controlați, între care în cazul a doua unități s-a impus sistarea activității. Cinci locații sunt din Sinaia, iar o alta din Predeal. În urma abaterilor constatate de comisari, operatorii economici au fost sancționați cu 7 amenzi contravenționale, în valoare totală de 70.000 lei și 2 avertismente. Peste 100 kg de produse alimentare în valoare totală de aproximativ 4.500 lei au fost retrase și oprite din producție. Printre neregulille identificate se numără utilizarea unor spații frigorifice neigienizate, cu resturi alimentare, scurgeri de lichide de la materii prime, folosirea unor congelatoare cu strat gros de gheață, utilizarea unor plite de gătit neigienizate și a unor ustensile de bucătărie neconforme, deteriorate folosirea la gătit a unor produse alimentare fără elemente de identificare, cu data durabilității depășită, utilizarea la prepararea produselor alimentare a altor brânzeturi decât cele declarate în lista meniu comercializarea unor porții de mâncare gătită care nu erau ținute la masa caldă si lipsa evidențierii alergenilor în lista meniu existența.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor