logo
RNTV Live

Controale în teren pe linia respectării legislației regimului deșeurilor, în Prahova

politia-capitalei-politisti-masina-politie
Erika Stoica

Controale în teren pe linia respectării legislației regimului deșeurilor,în Prahova

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului arme explozivi și substanțe periculoase au efectuat controale la patru societăți comerciale din municipiul Câmpina și orașul Băicoi, pe linia respectării legislației regimului deșeurilor.

Astfel, în cadrul controlului la o societate comercială din orașul Băicoi, cu obiect de activitate recuperare materiale reciclabile, polițiștii au constatat faptul că unitatea nu deține un spațiu special amenajat, îngrădit și etichetat corespunzător, pentru colectarea uleiului uzat și a filtrelor de ulei uzat.

Totodată, și în cazul unei societăți comerciale din comuna Florești au fost constatate nereguli, privind etichetarea în mod corespunzător cantitățile de deșeuri stocate pe perimetrul unității respective.

În cauză, administratorii societăților au fost sancționați fiecare cu amendă în valoare de 15.000 de lei, conform O.U.G. 92/2021, privind regimul deșeurilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor