logo
RNTV Live

Continuă lucrările de extindere la Centrul „Sfânta Cruce” de la Caraiman (GALERIE FOTO)

stadiu-lucrari-caraiman-3.jpg
Ștefan Petre

Procesul de extindere a Centrului Social – Pastoral „Sf. Cruce” de la Mănăstirea Caraiman se află în plină desfășurare, cu accent pus acum pe lucrările la instalațiile sanitare și la structura de rezistență.

În cadrul acestei extinderi, se construiește un nou corp al clădirii, care va avea o suprafață de 7.000 de metri pătrați. La momentul actual, se lucrează pentru pregătirea structurii de rezistență și urmează să se toarne placa de ciment între etajele superioare ale noii construcții.

De asemenea, echipa de muncitori de pe șantier se ocupă cu montarea instalațiilor sanitare, amplasate în primul demisol, în zona bucătăriei și a spațiilor conexe.

Extinderea centrului a fost necesară pentru a satisface cerințele legate de organizarea diverselor evenimente culturale și de recreere.

De multe ori am fost nevoiți să oferim răspunsuri negative la solicitările pe care le primeam din partea celor care doreau să organizeze diferite evenimente (tabere cu tineri, conferințe sau training-uri) deoarece capacitatea noastră de cazare și spațiile pentru desfășurarea activităților pe care le avem în prezent nu ne permit organizarea a două sau trei evenimente concomitent.

La inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în anul 2015, am început să lucrăm la acest nou proiect de extindere a Centrului Social – Pastoral Sf. Cruce – Caraiman, tocmai pentru a răspunde favorabil tuturor acelora care vor să organizeze și să desfășoare diferite activități la centrul nostru.

Părintele Arhimandrit David, Starețul Mănăstirii Caraiman

Centrul Social – Pastoral „Sf. Cruce” de la Mănăstirea Caraiman este situat la baza Munților Bucegi, a vârfului Caraiman, pe care se află amplasată Crucea-monument închinată eroilor neamului românesc.

  • Foto credit: Arhim. David Petrovici

Sursă: Basilica

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor