logo
RNTV Live

Consiliul Județean Prahova NU a RENUNȚAT la Parcul Municipal Vest

Dumitrescu Vlad

Consiliul Judeţean Prahova nu a renunțat la ideea de a prelua în patrimoniu Parcul Municipal Vest, acolo unde dorește să realizeze, printre altele, o sală polivalentă, un bazin de înot şi un parc tematic cu realitate virtuală. Totuși, până în prezent preluarea respectivei zone de agrement s-a rezumat doar la un schimb de corespondenţă cu Primăria Ploiești.

Sală polivalentă de 16.000 de locuri, bazin olimpic de înot, patinoar şi muzeu de realitate virtuală. Sunt  principalele obiective pe care conducerea Consiliului Judeţean promite că le va realiza în Parcul Municipal Vest din Ploieşti, chiar dacă până acum nu s-a mai discutat nimic pe această temă.

În prezent Consiliul Județean Prahova  așteaptă ca legislativul ploieștean să aprobe hotărârea privind transferul Parcului Municipal Vest pentru a putea demara studiile de fezabilitate.

La un moment dat, în spațiul public s-a vehiculat ideea că reprezentanții instituției au renunțat la inițiativa de a realiza respectivele obiective de investiții pe motiv că ar exista niște conducte care ar  bloca practic construirea lor.

Decizia finală va apartine consilierilor locali ploieșteni, cei care vor vota sau nu solicitarea Consiliului Județean Prahova de a prelua în administrare Parcul Municipal Vest.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor