Consiliul Județean Prahova a ajuns bătaia de joc a lui Iulian Dumitrescu și a camarilei sale aduse de la Călărași!

cautam-reporteri-republikanews

Şedinţă cu scântei astăzi la CJ Prahova. Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, împreună cu mai mulţi colegi au decis să părăsească şedinţa de îndată.

“Împreună cu colegii mei consilieri județeni din PSD și PPU-SL, am părăsit ședința de îndată în care fusesem convocați, astăzi, în sistem online! Nu putem fi complici la deciziile dubioase ale actualei conduceri a CJ Prahova!

Iresponsabilitatea și atitudinea jignitoare față de angajații Consiliului Județean nu pot fi trecute cu vederea, iar consilierii PSD și PPU-SL nu sunt de acord cu modul în care acționează conducerea CJ Prahova, prin vocea liberalilor Iulian Dumitrescu și Dumitru Tudone! Au aprobat disponibilizări masive de personal, dar vor externaliza direcții și vor încheia contracte de prestări – servicii cu firme de casă ale PNL!

Un exemplu elocvent este rectificarea bugetară de astăzi, prin care se alocă 500.000 de lei pentru consultanță pe proiecte europene, în condițiile în care Consiliul Județean are o echipă de profesioniști în atragerea fondurilor externe!
Jumătate de milion de lei – transferați de la modernizarea infrastructurii rutiere pentru achiziția serviciilor de consultanță!

Așa începe “dezvoltarea Prahovei”? Cu angajarea firmelor de casă ale PNL??”, a spus Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here