logo
RNTV Live

Consilierii locali ploieșteni: Ploieştiul a înregistrat un trist record, acela de a avea cel mai urât Târg de Crăciun din țară

cl_pnl10
Dumitrescu Vlad

Reprezentanții mai multor formațiuni politice din cadrul Consiliului Local Ploiești au emis miercuri un comunicat de presă comun în care anunță faptul că primarul Andrei Volosevici a decis ca anul acesta Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun să fie organizat în cadrul Complexului Hipodrom.

Totodată, aleșii locali au susținut că nu au fost consultați de șeful executivului ploieștean pe acestă temă.

De altfel reprezentanții legislativului că s-a creat o stare de nemulțumire în rândul a mii de cetățeni, majoritatea părinți, care consideră că Ploieştiul a înregistrat un trist record, acela de a avea cel mai urât Orăşel al Copiilor, respectiv cel mai urât Târg de Crăciun din țară.

”Noi, consilierii din cadrul Consiliului Local Ploieşti, dezavuăm decizia primarului Andrei Volosevici de a organiza, anul acesta, Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun în cadrul Complexului Hipodrom.

Precizăm că niciun membru al Consiliului Local (indiferent de apartenenţa politică) nu a fost consultat sau informat despre această decizie.

Decizia unilaterala a primarului a generat o stare de nemulțumire în rândul a mii de cetățeni, majoritatea părinți, care consideră că Ploieştiul a înregistrat un trist record, acela de a avea cel mai urât Orăşel al Copiilor, respectiv cel mai urât Târg de Crăciun din țară.

De asemenea, noi, consilierii locali, aşteptăm explicaţiile reprezentaţilor Primăriei Ploieşti referitoare la modul în care au fost organizate cele două evenimente amintite mai sus şi la criteriile de selecţie şi închiriere a spaţiilor comerciale şi a celor de divertisment.

Chiar dacă nu am avut nicio implicare, le prezentăm scuzele noastre ploieştenilor pentru marea dezamăgire pe care, anul acesta, a produs-o Primăria Ploieşti tuturor copiilor.

Botez George Sorin- Niculae

Ganea Cristian Mihai

Agapie Anca

Lupu Bogdan

Andreescu Costel

Enescu Răzvan

Bolocan Iulian

Frusina Nicolae Vlad

Măchițescu Alexandru Dragoș

Marcu Valentin

Popa Gheorghe

Popescu Georgeta Simona

Popovici Horia Nicolae

Săbău Valentin Răzvan

Simionescu Radu Alexandru

Sîrbu-Simion Gheorghe

Ștefan Nicoleta

Tudor Aurelian”, se arată scris în comunicatul de presă emis de consilierii locali ploieșteni.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor