logo
RNTV Live

Conferința Petrolului de dinaintea marii provocări a returului

ichim, andor si ciobanu
Cristian Anghelescu

Conferința Petrolului de dinaintea marii provocări a returului

Clubul fanion al Ploieștiului a reluat bunul obicei al conferințelor de presă premergătoare meciurilor ce se dispută pe “Ilie Oană”.

Astfel, prima provocare a returului aduce duminică, de la ora 14:00, echipa Sporting Roșiorii de Vede, o reprezentantă a municipiului Teleorman, județ care participă în seria Petrolului cu trei echipe.

În fața reprezentanților mass-media au luat loc antrenorul Romică Ciobanu și fotbaliștii Cristian Andor și Alexandru Ichim, două noi prezențe în tricoul galben-albaștrilor.

Ciobanu: “Ne interesează o victorie categorică!”

Primul intervievat a fost tehnicianul, Ciobanu declarând că singurul rezultat care contează este cel legat de obținerea tuturor punctelor puse în joc. Acesta s-a arătat mai degrabă intrigat de faptul că seria meciurilor de pregărire a adus echipei prea multe goluri iar dorința cea mai mare este legată de deschiderea rapidă a scorului, în toate meciurile ce sevor disputa în acest retur. Și, mai ales, duminică!

”Ne interesează să obținem o victorie categorică în urma unui joc bun, de calitate. Să arătăm exact ce am pregătit la antrenamente dar și în meciurile de pregătire. Sunt mulțumit că principiile noului sistem de joc propus au fost percepute de fotbaliști deși ultimele rezultate din meciurile de pregătire mă intrigă! Am primit destule goluri, de marcat nu am făcut-o mereu. Sunt suficiente teme de meditație pentru mine! Sper într-un aport substanțial al publicului de la care cerem, cu toții, în primul rând răbdare. Să fie convinși că golurile vor pica, suntem pregătiți să spargem barajele pe care adversarii le vor clădi în preajma propriilor careuri mari!” a spus tehnicianul “lupilor”.

Andor: “Vrem ca suporterii să plece mulțumiți!”

A urmat “la vorbitor” Cristi Andor, mijlocașul transferat de la divizionara secundă argeșeană CS Mioveni. Extrem de degajat, cu un surâs permanent în colțul gurii, fotbalistul născut la Oradea a pledat pentru puterea gupului Petrolului și pentru sentimentul pe care-l așteaptă cu nerăbdare, acela de a se întâlni cu “lupii galbeni din tribune”:

”Mă bucur că am ajuns la o echipă cu un asemenea nume și cu suporteri  numeroși, adevărați. Suntem puternici, am demonstrat asta și în partidele de pregătire, așteptăm cu optimism debutul în noul sezon. Doar victoria contează în jocul cu echipa din Roșiorii de Vede la prima apariție în acest retur de campionat. Știu că vor fi mulți suporteri în tribune și vrem ca aceștia să plece mulțumiți la finalul partidei de ceea ce au văzut pe gazon! Și, în primul rând, de cele trei puncte câștigate”, a punctat mijlocașul de bandă stânga.

Ichim: “Sunt convins că vom strânge toate punctele!”

Ultimul participant la discuții a fost Alexandru Ichim, fundașul central cu peste 100 de prezențe pe scena primului eșalon. Fotbalistul a declarat că așteaptă cu încredere debutul oficial în tricoul Petrolului și nici nu concepe alt rezultat în afara victoriei. Nu a ezitat să vorbească și despre ieșirile nervoase din unele jocuri de pregătire apreciind că în partidele pe puncte nu va mai avea astfel de derapaje.

”Ne dorim să facem un joc bun încheiat cu o victorie! Petrolul are nevoie, în fiecare meci, doar de victorie. Sunt convins că vom strânge toate punctele și de aceea o să arătăm de la meci la meci mai bine! Nu se poate vorbi despre mari diferențe între eșaloane, atâta doar că aici se bagă piciorul mai tare, apare prudența excesivă și spațiile apar mai greu. La anul, în liga secundă, vom avea șansa să demonstrăm cum jucăm noi de fapt, cu adversari preocupați, la rându-le, să construiască și să iasă, implicit, la joc! Indiferent de experiența pe care o ai, este nevoie de adaptare la o nouă echipă. Aici jucăm la Liga a III-a și toți suntem la acest nivel. Oricum, trebuie să fim foarte atenți pentru a evita surprize neplăcute”, a conchis apărătorul central.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor