logo
RNTV Live

Conferință de alegeri interne în cadrul Organizației PNL Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Zi importantă pentru membri Partidului Naţional Liberal Prahova. Chiar în aceste clipe are loc conferința de alegeri la PNL Prahova care se desfăşoară în Ploieşti, la Casa Sindicatelor.

Prezent la Ploieşti este şi preşedintele PNL Ludovic Orban, dar şi președintele CJ Ilfov Hubert Thuma, președintle PNL Galați deputatul George Stângă, deputatul de Vrancea Ionel Dancă, președintele PNL Dâmbovița Virgil Guran, președintele PNL Teleorman, secretat senat, senator Eugen Pârvulescu, preşedinte PNL Buzău deputat Gabi Avramescu, secretar general PNL deputat Robert Sighiartau şi alţii.

” Pentru mine, Prahova este un județ de căpătâi, în care PNL trebuie sa fie permanent pe primul loc.

A fi președinte PNL înseamnă o răspundere uriașă, o povară imensă şi o misiune pe care am.inteles să o îndeplinesc.
Vreau sa le transmit unora care nu au treaba cu PNL ul că cine umilește președintele PNL, umilește partidul în sine și fiecare membru, provocându-i un grav deserviciu fiecăruia dintre noi”, a ţinut să precizeze Ludovic Orban.

Vom reveni

UPDATE

Ludovic Orban: “Iulian Dumitrescu, a fost mâna mea dreapta, chiar dacă la început am avut diferențe de viziune”, a spus Ludovic Orban în cadrul întâlnirii de astăzi.

Orban a făcut apel către toţi membri PNL să nu fie pasivi în această canpanie.

“Închei prin a vă spune că am încredere în dumneavoastră, în fiecare membru al PNL. Nu fiți pasivi în această campanie. Legitimitatea nu se construiește uşor. Se construieşte pe încredere și respect, pe calitate umană. Un PNL demn se poate construi cu oameni care nu se lasă bătuți de o primă pala de vânt. PNL nu este orice fel de partid. Este un partid care a pus amprenta pe marile realizări ale României. PNL este un partid către trebuie să apere valorile ţării.

Decizia cu privire la viitoarea conducere a PNL este o decizie vitală asupra căreia sa reflectați cu mintea și sufletul. Eu nu mă voi schimba, dar voi încerca să fundamentez decizii pe analize serioase și dedicate servirii interesului romanilor, a mai adăugat Ludovic Orban.

Votul de astăzi s-a încheiat astfel: 422 voturi valabil exprimate, din care 420 voturi pentru şi două împotrivă. Deci, Iulian Dumitrescu a fost reales președinte al PNL Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor