logo
RNTV Live

Conducerea Petrolului amendează neghiobia oficialilor măneceni!

1.FOTBAL:SARBATOARE PETROLUL PLOIESTI PENTRU PROMOVAREA IN LIGA 1 (4.06.2011)
Cristian Anghelescu

Oficialii Petrolului au luat atitudine după ce omologii de la Primăria Măneciu au găsit de cuviință să-i atenționeze pe proprietarii magazinelor din comună asupra unor posibile incidente generate de suporterii Petrolului care se vor deplasa la meciul de duminică, ora 14:00, sfătuindu-i pe aceștia, nici mai mult nici mai puțin, decât să-și închidă prăvăliile în perioada în care fanii galben-albaștrilor se vor afla acolo!

Auzind această inepție, conducerea clubului Petrolul a reacționat ferm, transmițând un comunicat tăios prin care ia fireasca atitudine! Iată cum sună acesta:

maneciu„Considerăm că modul în care s-a pus problema în acea hârtie reprezintă o jignire adresată suporterilor noştri! Nu ştiu unde au văzut cei de la Măneciu acte de vandalism, distrugere, furt şi violenţă la meciurile anterioare, când, din contră, suporterii petrolişti au avut un comportament ireproşabil, în toate deplasările. Cred că, până acum, jocurile Petrolului au reprezentat adevărate motive de sărbătoare pentru localităţile care ne-au găzduit şi aşa ne dorim să fie şi la Măneciu. Nu există absolut niciun motiv ca suporterii Petrolului să fie priviţi drept o ameninţare a liniştii publice”, a precizat Cristi Vlad, preşedintele AS Petrolului Ploieşti, cel care, ulterior formulării comunicatului, a avut o discuţie și cu edilul localităţii Măneciu, Vasile Cordoş. „Am lămurit lucrurile cu domnul primar Cordoş, dânsul recunoscând faptul că a fost o exagerare din partea celor care au redactat documentul. Îşi cere scuze şi mi-a confirmat, chiar, că este un împătimit suporter al Petrolului, aşa încât îi aşteaptă cu braţele deschise pe fanii noştri”, a adugat oficialul petroliştilor.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor