logo
RNTV Live

Concursul de pescuit „Cupa Micul Pescar” adună tinerii pasionați de natură

micul pescar
Erika Stoica

Duminică, 23 iunie, va avea loc în Parcul “Constantin Stere” din Bucov un eveniment dedicat micilor pescari, sub denumirea „Cupa Micul Pescar”. Competiția este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și va găzdui un număr maxim de 15 participanți.

Înscrierile se fac exclusiv prin email, la adresa concurspescuitbucov@yahoo.com, cu mențiunea „Concurs de pescuit ptr copii- 2024” în titlul mesajului. Participarea la concurs este gratuită, iar părinții, bunicii sau tutorii sunt responsabili de supravegherea continuă a copiilor pe toată durata evenimentului.

Evenimentul va debuta la ora 9:00, când participanții sunt așteptați la Debarcader pentru înregistrare și tragerea la sorți a standurilor de concurs. Competiția va începe la ora 9:30 și se va încheia la ora 12:30, urmând ca la ora 13:00 să aibă loc festivitatea de premiere la Debarcader.

Regulamentul concursului include utilizarea unei singure undițe cu un singur cârlig, interzicerea nădirii și eliberarea imediată a peștilor capturați. Nu este permisă intrarea în apă a participanților sau a adulților, iar comportamentele nesportive și aruncarea gunoaielor sunt strict interzise.

Pentru siguranța copiilor, se recomandă utilizarea pălăriei/șepcii, hidratarea corespunzătoare, aplicarea cremei de protecție solară și a repelentului împotriva insectelor pe toată durata concursului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Evenimentul „Cupa Micul Pescar” oferă o oportunitate minunată copiilor de a petrece timp în natură și de a-și demonstra abilitățile în arta pescuitului, sub atenta supraveghere a adulților.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați adresa de email menționată sau contactați organizatorii la fața locului în ziua evenimentului.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor