logo
RNTV Live

Concurs pentru micii fani petroliști

concurs desene
rnews

Concurs de desene pentru micii fani ai echipei de suflet a Ploieștiului, FC Petrolul. Până pe 26 noiembrie, copii pot trimite desene prin care să exprime ce înseamnă Petrolul pentru ei. Marele câștigător va avea ocazia să intre în vestiarul „lupilor” și să facă cunoștință cu jucătorii echipei galben – albaștri.

Clubul petrolist lansează un concurs pentru copii și îi invită pe aceștia să descrie, prin intermediul unui desen, pasiunea pentru culorile „galben-albastre” și pentru echipa orașului, Petrolul Ploiești. Desenele pot fi trimise până pe data de 26 noiembrie, pe adresa de e-mail office@fcpetrolul.ro (la o rezoluție cât mai bună) sau pot fi lăsate direct la sediul clubului (stadion „Ilie Oană”, Str. Stadionului, nr. 26). Ulterior, acestea vor fi postate pe contul oficial de Facebook al clubului, departajarea urmând să se facă în funcție de numărul de aprecieri strâns de fiecare desen. Marele câștigător va avea ocazia să intre în vestiarul „lupilor”, va face cunoștință cu jucătorii echipei ploieștene, va primi un tricou cu semnăturile tuturor petroliștilor și va fi invitat să participe la toate meciurile ce se vor disputa, pe „Ilie Oană”, în acest sezon. Vor fi acordate premii și pentru următorii doi clasați, un tricou, respectiv o minge purtând autografele „galben-albaștrilor”. Limita de vârstă este de 18 ani, iar fiecare participant poate trimite o singură creație.

Pentru mai multe ştiri. vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor