logo
RNTV Live

Concurs Naţional de Teatru Amator şi Concurs Naţional de Proză Scurtă, la Ploieşti. Oricine poate participa

Concurs Naţional de Teatru Amator şi Concurs Naţional de Proză Scurtă, la Ploieşti. Oricine poate participa
Mihai Constantinescu

Arată-ţi talentul şi participă la Concursul Naţional de Teatru Amator şi Concursul Naţional de Proză Scurtă. Până pe 18 mai, Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional “I.L. Caragiale”, în cadrul căruia se desfăşoară şi cele două concursuri.

Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă trebuie să trimită pe adresa gelunionescu@yahoo.com, până cel târziu pe 10 mai 2017, un CV și 5 pagini de proză scurtă (scrise în times new roman, font 12). Juriul va fi format din prof. Gelu Nicolae Ionescu, prof. Iulia Dragomir și prof. Mădălina Paula Ștefan.

Înscrierile pentru  Concursul Naţional de Teatru Amator se desfășoară până pe 10 mai 2017. Pentru preselecții, trupele sau actorii amatori (indiferent de vârstă) care doresc să participe la concurs trebuiei să trimită pe adresa Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, Piața Eroilor nr. 1A, un DVD cu înregistrarea piesei/monologului propuse pentru finală și o fișă de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (poate fi descărcată de pe site-ul institutiei: www.casadecultura.ro). Finala va avea loc pe 18 mai 2017, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești, iar juriul va fi format din  Marius Manole – actor, conf. univ. dr. Nicolae Mandea – rector UNATC “I.L. Caragiale” București și Ioan Coman – actor.

Pentru informații suplimentare, aveti la dispoziţie adresa de  e-mail:gelunionescu@yahoo.com şi telefon: 0725893134.

Festivitatea de premiere pentru cele două competiții va avea loc după ce se va încheia Concursul Naţional de Teatru Amator, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești.

sursa foto Zi de Zi

sursa http://www.ploiesti.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor