logo
RNTV Live

Concurs de schi alpin, la Buşteni. S-au întrecut cei mai buni copii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Concurs de schi alpin, la Buşteni. S-au întrecut cei mai buni copii

Concurs de schi alpin, la Buşteni. Aproximativ 170 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani, veniți din toate colțurile țării,  au luptat pentru victorie în cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin, etapa Caraiman. La finalul competiției, cei mai buni au primit premii în bani, oferite de conducere Primăria Buşteni, dar şi cupe şi medalii.

Pârtia Kalinderu din Buşteni a fost gazda primei etape a Mini Cupei României la Schi Alpin și a găsit micuții pasionați de schi în acțiune la “Cupa Caraimanul”. 

Concurs de schi alpin

Evenimentul a fost organizat de Primăria Bușteni, iar Mircea Corbu, edilul staţiunii, face eforturi pentru a fi identificate soluții reale de dezvoltare a sportului în acest oraș, astfel încât, copiii să se poată dezvolta frumos și sănatos, alegând sportul să fie parte din stilul de viață.

Totodată, primarul Corbu a ținut să anunțe faptul că Bușteniul va fi gazda unor noi compeții sportive. Printre ele se numără și Cupa Buștenarului, competiție dedicate exclusiv pasionaților de schi din Bușteni.

Campionii, primele trei locuri din fiecare categorie de vârstă, au primit premii constând în bani, cupe, medalii și alte echipamente care să țină de cald micilor sportivi.

Sportul rămâne una din prioritățile Primăriei Bușteni. Aşadar, se continuă susţineare celor cu aptitudini sportive. Potrivit președintelui Clubului Sportiv Caraiman Bușteni, Gabriel Mușat, anul acesta vor fi înființate noi secții de schi. Acestea vor fi dedicate micuților pasionați de acest sport.

Mini Cupa României la Schi Alpin, etapa Caraiman, s-a desfășurat pe pârtia Kalinderu din Buşteni. Acesta s-a prezentat în condiții excepționale pentru iubitorii acestui sport.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cel-mai-prost-film-se-toarna-la…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor