logo
RNTV Live

Concurs de creație grafică pentru elevi si studenți organizat de Ministerul Justiției în colaborare cu Ministerul Educației și Consiliul Superior al Magistraturii!

441158499_841358281362212_8088492499214386314_n
Constantin Corina

Ai o pasiune pentru designul grafic și vrei să îți pui creativitatea în valoare? – Ministerul Justiției, în colaborare cu Ministerul Educației, Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casație și Justiție, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Uniunea Națională a Barourilor din România, organizează un concurs de creație grafică pe tema “Educația Juridică”.

Concursul cuprinde două secțiuni distincte:

Secțiunea 1: Realizarea unui Afiș

Participanții sunt invitați să creeze un afiș care să ilustreze importanța și beneficiile educației juridice în societatea contemporană.

Secțiunea 2: Realizarea unui Simbol Grafic (Logo)

În această secțiune, participanții sunt încurajați să conceapă un simbol grafic distinctiv, care să reprezinte în mod creativ conceptul de educație juridică.

Participanții pot trimite o singură lucrare la una sau la ambele secțiuni ale concursului.

Câștigatorii vor primi premii puse la dispozitie de Fundatia Vodafone Romania prin programul ,,Scoala din viitor”. Printre acestea se află telefoane, căști si ceasuri.

Pentru mai multe detalii accesati acest link: Educație juridică în școli – Ministerul Justitiei

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor