logo
RNTV Live

Concubina unui prahovean a plecat de acasă. Apelul poliţiştilor

două surori
Mihai Constantinescu

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Florești au fost sesizați de către un bărbat domiciliat în Filipeştii de Târg, despre faptul că numita ŞANŢ MARE NICOLETA DANIELA, concubina sa, a plecat de la domiciliu şi nu s-a întors până în prezent.


Acesta ar fi plecat la data de 21 septembrie a.c., în intervalul 18:00-20:30, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.
Semnalmente:
1,60 metri înălțime, constituţie astenică, ten măsliniu, ochi caprui, păr brunet și drept până la nivelul umerilor. Persoana dispărută nu are tatuaje sau semne particulare.
La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip blug, geacă din material textil de culoare albastru, iar în picioare purta ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor