logo
RNTV Live

Concert Liviu Teodorescu, pe 14 august, sus pe terasa Ploiești Shopping City

Liviu Teodorescu, concert la mall
Mihai Constantinescu

Concert Liviu Teodorescu, pe 14 august, sus pe terasa Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City invită iubitorii de muzică să facă reload cu soundtrackul verii, în acest weekend. Sâmbătă, 14 august, de la ora 20.30, solistul Liviu Teodorescu, una dintre cele mai bune voci masculine din România, va susține un super concert live, sus pe terasă. Artistul a pregătit pentru publicul ploieștean cele mai cunoscute și îndrăgite piese ale sale. Printre este sunt „Obsesie”, „Pe curând”, „Lista de păcate”, „Urmele”, „Tâmplele pe inima ta” și altele.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube, în timp ce contul său de Instagram numără peste 700 de mii de urmăritori.

Terasa Ploiești Shopping City are o suprafață de 1200 mp, dispune de mobiler urban și prietenos, de zone verzi și fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde vizitatorii se pot încărca cu energie, unde pot face reload cu muzică bună, mâncare delicoasă și cocktailuri energizante.

Invitațiile la concert au fost deja epuizate. Evenimentul se va desfășura respectând distanțarea fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților. Accesul pe terasă se face începând cu ora 19:30. Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/concert-liviu-teodorescu-sus-pe-terasa-ploiesti-shopping-city/  , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/serbare-campeneasca-si-altele-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/romanii-care-se-vaccineaza…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor