logo
RNTV Live

Concert Caritabil pentru Spitalul Copiilor din Ploiești pe Stadionul Ilie Oană (16 iunie)

concert
Dumitrache Catalina

Ploiestenii sunt invitati pe data de 16 iunie 2023, ora 18:00, la stadionul Ilie Oana din Ploiești participarea la un SUPER Concert Caritabil. Fondurile strânse din vânzarea biletelor la concertul caritabil vor fi dublate de Fundația Metropolis, fondată de Codin Maticiuc, în cadrul campaniei ,,Spitale publice din bani privați”.

Evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ, iar pe scenă vor urca:

  • Vunk
  • Raluka, în parteneriat cu Proiect Balkanic
  • Elena Gheorghe
  • Taxi
  • Nico
  • Direcția 5

Se strâng bani pentru a face o schimbre în comunitate, o schimbare de care au nevoie copiii!

Săptămânal peste 880 de copii și părinții acestora ajung la triajul spitalului, fiind singurul spital de pediatrie la nivel regional.

Spitalul copiilor din Ploiești are nevoie de un nou centru de primiri urgențe și triaj. Actualul spațiu, un hol lat de doi metri, este subdimensionat și nu corespunde necesităților actuale, în condițiile în care aici ajung peste ????????.???????????? ???????? ???????????????????? anual, din Prahova și județele alăturate.

Primele bilete au fost puse deja în vânzare online și pot fi cumpărate de aici: bit.ly/42opcnW

Cheltuielile de organizare vor fi suportate de către MRS Residence, iar fondurile strânse din vânzarea biletelor la concert vor fi folosite pentru construcția și dotarea unui nou centru de primiri urgențe la Spitalul Copiilor din Ploiești.

Fundația Metropolis va dubla suma strânsă în urma concertului, prin programul „Spitale Publice din Bani Privati”.

Sursa: Facebook

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor