logo
RNTV Live

Comuna Brebu a imbracat straie de sarbatoare grație sponsorizărilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Comuna Brebu a imbracat straie de sarbatoare grație sponsorizărilor

Tot mai multe orase mari renunta la iluminatul ornamental de sarbatori, pentru a face economie la curent. Doar ca unde se poate, administratiile incearca diverse proiecte, pentru a nu stirbi din magia acestei perioade. Locuitorii din comuna prahoveana Brebu, de pilda,  au aprins beculetele in comuna. Norocul lor a fost ca ghirlandele luminoase sunt primite prin sponsorizari, iar instalatiile au lumini led, pentru a face economie la factura de curent.

Comuna Brebu a imbracat straie de sarbatoare grație sponsorizărilor

Dupa un impresionant foc de artificii comuna Brebu a imbracat straie de sarbatoare. Anul acesta localitatea a primit sponsorizari de la cateva persoane, care au vrut sa ajute primaria sa aprinda iluminatul ornamental. Asa se face ca centrul a fost impodobit mai frumos ca in anii trecuti, sunt de parere oamenii.

Chiar daca este un an greu, iar facturile au crescut simtitor la utilitati in ultima vreme, administratia locala a reusit sa ii bucure pe locuitorii din Brebu.

Luminitele din comuna vor sta aprinse in fiecare noapte, pana dupa sarbatoarea Sfantului Ion.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor