logo
RNTV Live

Compromis de toată jena!

craiovamaine-860×560
Cristian Anghelescu

În urma unei decizii luate de Consiliului de Administraţie al clubului CSM Ploiești, echipa feminină de handbal va onora și participarea în Cupa EHF, acolo unde va întâlni în turul al doilea formaţia slovacă Iuventa Michalovce.

Acordul cu gruparea din Slovacia potrivit căruia ambele partide se vor disputa la Michalovce, în zilele de 22 şi 23 octombrie, de la 17:30, respectiv 15:00, arată compromisul jenant la care s-a ajuns tocmai pentru ca echipa ploieșteană să plătească cât mai puțin, dacă s-ar fi putut chiar deloc! Astfel, contribuabilul ploieștean iubitor de sport, de handbal, este privat de spectacol iar jucătoarele, de sprijinul încurajărilor fanilor.

În perioada următoare, CSM Ploieşti va modifica lista cu jucătoare trimisă iniţial la Federaţia Europeană de Handbal, lotul urmând să fie format, în principal, din junioarele care reprezintă acum clubul în competiţia internă. O rușine!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor