Complexul Europa de la marginea Capitalei, demolat bucăţică cu bucăţică

sursă foto Observator.tv
app

Complexul Europa

Complexul Europa de la marginea Capitalei, demolat bucăţică cu bucăţică.

Cunoscru drept “Raiul evazionioştilor” complexul Europa este demolat bucăţică cu bucăţică. Nu este prima dată când se doreşte să se pună în aplicare o astfel de măsură, numai că de data acesta demolările sunt în toi, anunţă Observator.tv.

Acestea au început de mai bine de o săptămână spre nemulţumirea celor care au afaceri acolo. Oamenii sunt supăraţi şi spun că nimeni nu le-a oferit nicio explicaţie pentru ce se întâmplă cu acest complex.

Decizia de demolare a construcţiilor fără autorizaţie s-a luat la sfârşitul lunii iulie. Atunci, 700 de poliţişti şi 250 de jandarmi au controlat mai multe standuri din care au confiscat 16 camioane de marfă contrafăcută şi zeci de mii de euro, potrivit sursei citate.

Cristina Salitrei: Acel complex Europa a fost creat în anii 1991 – 92. De la un moment încoace, el a fost administrat în mod evident, abuziv, de mai multe societăţi comerciale care au avut un pic mai multe interese taie. S-au tot dezvoltat uşor, uşor, în timp, activităţile comerciale care erau la limita legii sau în afara legii, evident cu concursul autorităţilor, iar în acest moment este un fenomen infractional  Din această cauză autoritățile au făcut acest demers.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here