logo
RNTV Live

Complexul de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Ploiești are cabinet stomatologic modern

IMG-20220610-WA0009
Mihai Constantinescu

Complexul de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Ploiești are cabinet stomatologic modern.

Astăzi, la sediul Complexului de Servicii Comunitare ”Sfântul Andrei” Ploiești a avut loc inaugurarea unui cabinet stomatologic amenajat și dotat cu toate echipamentele medicale necesare funcționării. Acesta este realizat cu sprijinul și finanțarea, în valoare de 81600 lei, oferite de CLUB ROTARY PLOIEȘTI, în baza protocolului de colaborare încheiat cu instituția noastră.

Cabinetul stomatologic este destinat consultului și tratamentului de specialitate oferite gratuit beneficiarilor D.G.A.S.P.C. Prahova: rezidenți în unitățile de asistență socială pentru copii și adulți, copii/tineri aflați cu măsură de protecție la asistent maternal profesionist, la rude sau la alte familii.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Apreciem în mod deosebit generozitatea și implicarea partenerului nostru, alături de care prin finalizarea acestui proiect reușim să aducem un plus de calitate serviciilor destinate beneficiarilor noștri.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor