logo
RNTV Live

Complex sportiv ca cel din Timişoara, în Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Complex sportiv ca cel din Timişoara, în Prahova

Consiliul Judeţean Prahova intenţionează să amenajeze un complex sportiv, care să includă o sală polivalentă, un bazin de înot și un patinoar. Noua sală ar urma să aibă o capacitate de 16.000 de locuri, conform planurilor autorităţilor. Autoritățile județene în plan ca viitorul complexul sportiv să fie realizat după modelul celui din Timișoara.

Vicepreședintel Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, susține că în prezent executivul deține un studiu de fezabilitate în ceea ce privește construirea unui complex. Urmează ca în cel mai scurt timp  să fie scos la licitație.

Potrivit vicepreședintelui Cristian Apostol, noul complex sportiv va fi asemănător celui din Timișoara. Va conține o sală polivalentă, un bazin de înot și un patinoar.

Cu  o capacitate 16.000 de locuri noua sală ar urma să fie cea mai mare din judeţ- Ar putea găzdui atât competiţii sportive cât şi concerte sau alte evenimente.

În ceea ce privește privește sursa de finanțare, Consiliul Județean Prahova speră să primească fonduri de la Compania Națională de Investiții.

Nu este exclusca viitorul complex sportiv să fie amenajat în Tătărani, pe o suprafaţă de circa 20-25 de hectare, în zona fostelor sere, aproape de ieşirea din Ploieşti şi de terenurile aferente secţiei Bărcăneşti a Parcului Industrial.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/situatie-ctritica-la-cas…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trei-dintre-modulele-destinate…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/inspectoratul-scolar-judetean…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/big-brother-la-cimitirele-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor