logo
RNTV Live

Companie din Ploieşti , gest impresionant pentru SAJ Ploieşti

accident-ambulanta-jurnalul.ro_
Mihai Constantinescu

Companie din Ploieşti , gest impresionant pentru SAJ Ploieşti

O companie din Ploieşti – membră a Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova,  împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, au pus la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova – Staţia Ploiesti, cu titlu de sponsorizare, un sistem de dezinfecţie pentru autoutilitare sanitare – inclusiv cele de tip SMURD.

Sistemul va fi instalat la sediul Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova – Statia Ploiesti, de pe Soseaua Vestului, Nr. 24 si va fi operational incepand de astazi, 3 aprilie a.c., orele 11:00.

Totodată, acest sistem poate fi realizat şi pentru serviciile de ambulanta din alte judeţe, cu costuri minime, care sa acopere strict materialele si mana de lucru ale firmei producătoare din Ploieşti.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/fotoprahova-mai-face-un-pas-in-lupta-cu-covid-19-instrumentul-pentru-diagnosticarea-infectiilor-va-fi-montat-la-s-j-u/?fbclid=IwAR1NTEf0pp6lZXC46cHAQ3Phc5LNBzIKxCyiDBi15NMIIAnwFv3TQlzHSMI

Pentru mai multe ştiri,, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor