logo
RNTV Live

Comorile legendarului superstar rock-scoase la licitație

863847l-650×487-h-2c57c415
Voicu Alexandra Ioana

Mii de obiecte valoroase sentimental ale regretatului Freddie Mercury vor fi scoase la licitație și expuse de cea mai buna prietenă a artistului.

Mary Austen este una dintre cele mai importante persoane si influențe din viața legendarului membru al trupei rock Queen. Totodată, aceasta este moștenitoarea averilor lui Mercury, pe care le va expune la Londra, New York, Los Angeles şi Hong Kong, înainte de a fi vândute la licitaţie, informează Digi24.

De-a lungul vieții sale, artistul a colecționat numeroase obiecte de valoare, precum costumele sale spectaculoase de scenă, o coroană modelată după cea a Sfântului Eduard, versuri scrise de mână și multe altele. Toate aceste obiecte au fost ținute la casa lui din vestul Londrei.

Remarcabilul solist al trupei Queen a aflat, potrivit apropiaţilor, cam prin 1986 că a contactat virusul HIV. A ales să păstreze secretul în faţa publicului chiar până în ultimul moment, făcând o declaraţie publică cu doar o zi înainte de a se stinge, conform Historia.ro.

„Nu mă aştept să ajung la bătrâneţe. Mi-e totuna ce va fi. Ar fi plicticos să trăiesc până la şaptezeci de ani“ a declarat starul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor