Peste 400 elevi finaliști, membri ai 60 de echipe, au concurat pentru 36 premii în valoare de peste 15.000 euro jrecent la marea finală ”Maratonul pentru Educație Antreprenorială” – ediția a II a, cea mai amplă competiție de planuri de afaceri, parte a programului național omonim dedicat liceenilor, inițiat de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) în parteneriat cu Ministerul Educației, Universitatea de Vest din Timișoara, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Asociația Națională a Antreprenorilor.

Contribuția remarcabilă a echipei Vala Check de la Colegiul I.L. Caragiale Ploiești nu poate fi trecută cu vederea. Prin creativitatea și dedicarea lor în cadrul competiției, au demonstrat că merită o recunoaștere specială, iar mențiunea lor este o dovadă a acestui fapt.

Această a doua ediție a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, coordonată la nivel național de Gianina Ioniță, director executiv al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin, a reunit peste 15.000 de elevi din peste 130 de licee, din 40 de localități, situate în 20 de județe din țară. Elevii au avut ocazia să-și pună în valoare abilitățile și creativitatea în cadrul unui program intensiv de 210 zile, finalizat cu competiția națională.

Maratonul pentru Educație Antreprenorială a devenit un pilon esențial în promovarea spiritului antreprenorial printre tinerii români, oferindu-le platforma și resursele necesare pentru a-și dezvolta ideile și a contribui la construirea unui viitor mai prosper pentru țară.

Marele premiu a fost adjudecat de echipa de elevi a Colegiului Național ”Emanuil Gojdu” din Oradea.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *