logo
RNTV Live

COFETĂRIA ACAPULCO PRIMEȘTE COMENZI

Daniel

Cofetăria Acapulco din Ploiești primește comenzi pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Aici găsiți cozonaci calzi, abia scoși din cuptor, cu multă umplutură de cacao, nucă, stafide și rahat, prajituri și torturi de diferite sortimente. Mai mult, puteți apela la cofetarii de la Acapulco și pentru torturi personalizate pentru petrecerile corporate.

Cofetăria Acapulco are o tradiție pe piața ploieșteană de aproape trei decenii, fiind o afacere de familie. Înființată în anul 1993, oferă cele mai delicioase prăjituri și torturi realizate în laboratorul propriu, după rețete tradiționale, cu creme fierte, fără prafuri, de cea mai buna calitate și cu ciocolata belgiana Berry Calebault.

Cofetarii de la Acapulco sunt specializați în Belgia și Franța. Cofetăria Acapulco, situată în Ploiești pe strada Ion Luca Caragiale, este deschisă de luni până duminică între orele 07.00 și 21.00. Pe 1 și 2 decembrie, va funcționa după program normal. Pe 24 și 31 decembrie Cofetaria Acapulco va fi deschisă până la ora 18.00.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor