logo
RNTV Live

Codul portocaliu de vreme rea a facut ravagii in mai multe localitati din Prahova/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Codul portocaliu de vreme rea a facut ravagii in mai  multe localitati din Prahova. La Sinaia s-a lucrat ore in sir pentru realimentarea cu apa potabila a bazinelor afectate de viitura, iar in Valea Doftanei, Comarnic , Maneciu si Ploiesti pompierii au intervenit pentru scoatere apei din mai multe gospodarii.

Codul portocaliu de vreme rea a facut ravagii in mai multe localitati din Prahova

Asa s-a intervenit la Sinaia unde viitura de pe versanti a blocat mai multe drumuri. Inclusiv alimentarea cu apa potabila a fost afectata din cauza ploilor abundente. Imaginile de la Sinaia au fost postate pe retelele de socializare de catre edilul orasului Sinaia Vlad Oprea care a facut precizari cu privire la acest aspect.

Sunt deja peste 10 ore de când intervenim la captările de apă și străzi. Ne-am asigurat că spitalele rămân funcționale și că nu avem pagube materiale. Codul portocaliu pentru viituri este valabil până mâine la ora 08:00 și trebuie să-l trecem cu bine.

In acest moment s-a reluat încărcarea cu apa potabilă a bazinelor care deservesc cartierele Platou și Izvor daca nu intervin provocări noi, SC Hidro SA estimează reluarea alimentării cu apă a populației în această seară. În caz contrar, suntem pregătiți să aducem cu cisternele apă pentru uz casnic și apă potabilă începând de mâine.

Aș vrea să vă pot transmite tot ce fac echipele din teren dar cel mai bine consider că aceste imagini vă vor face să le apreciați munca. Le mulțumesc pentru fiecare picătura care le îngreunează munca dar nu-i ține din treabă! A scris Vlad Oprea pe facebook.

Sinaia nu este singura localitate afectata de vremea rea  din ultimele zile.

Potrivit meteorologilor, vremea va continua sa se incalzeaza in perioada urmatoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor