logo
RNTV Live

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, este în doliu. Un nou blestem s-a abătut în viaţa lui

sursa Cancan
Mihai Constantinescu

Dezbrăcatu’ este în doliu

Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, este în doliu. Un nou blestem s-a abătut în viaţa lui.

Oamenii îl ştiu mereu cu zâmbetul pe buze, gata să dea o replică genială. În realitatea viaţă lui Codruț Kegheș, alias Dezbrăcatu’, este o devărtaă dramă aşa cum singur şi-o descrie.

Inspuiraţia îmi vine din context Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu șase operații la cap, paralizată și cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate și sora morți. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tată ne-a părăsit la patru ani. Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică să iau de la oameni, să duc în mine, să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie și ei să radă cu lacrimi“, a mărturisit Dezbracatu, pentru Adevărul.

Viaţa i-a arătat din nou partea mai puţin frumoasă. A pierdut încă o fiinţă dragă. Mama acestuia a decedat după o lungă suferinţă.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/mai-multi-prahoveni-au-fost-terorizati-de-un-camatar-astazi-mascatii-au-intrat-peste-el-in-casa/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor