logo
RNTV Live

COD PORTOCALIU DE VREME REA

Daniel

Vremea rea se instaleaza in tara noastra. Sunt mai multe coduri in vigoare, care fac referire atat la cantitati importante de precipitatii, cât și la posibile inundații locale.  Judetul Prahova este vizat de un cod portocaliu.

Bun gasit! Codul portocaliu valabil pentru judetul Prahova, pe intreg teritoriul acestuia este valabil de mari, de la ora 18 si pana miercuri la ora 22. In acest interval de timp meteorologii spun ca ne putem astepta la precipitații abundente. De pilda, in județele Prahova, Buzău, Vrancea și în zona montană din județul Dâmbovița vor fi precipitații abundente, iar prin acumulare, pe tot parcursul intervalului, se vor înregistra cantități de precipitații în general de peste 50…60 l/mp. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief și ninsoare la altitudini în general de peste 1000 m, unde local se va depune strat consistent de zăpadă. Totodata exista in vigoare si un alt cod galben. In urma ploilor abundente se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atentie. Atentionarea este in vigoare de marti, de la ora 18.00 si pana joi, la ora 12.00.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor