logo
RNTV Live

Cocorăștii puși la… colț!

main bun
Cristian Anghelescu

 

Meciul cu codașa seriei a stârnit interesul legitim iar vremea frumoasă a adus de la Ploiești mai bine de 800 de spectatori, localnicii venind în număr mic la arena din Cocorăștii Colț.

1 2Gazdele au refuzat să vândă bilete iar plata s-a făcut benevol, cine a dorit să contribuie cu ceva făcând-o în două urne plasate în tot atâtea puncte de acces.

vaciÎntr-un cadru autentic, cu pădurea și un tăpșan delurit în fundalul celor două porți, așa zisul gazon – plin de păpădie – din Cocorăștii Colț a îngreunat acțiunile în viteză ale echipei mai tehnice, ajutând, implicit, echipa mai rudimentară, în speță Unirea.

Astfel, aproape jumătate de ceas, atâta cât gazdele au avut prospețime fizică, Petrolul s-a chinuit să marcheze, ratări existând dar fără grad mare de periculozitate, atât Prunescu (9) cât și mai ales Stănescu (20) fiind aproape de deschiderea scorului.

3 main cocoÎn toată această perioadă, gazdele au reușit să respingă totul, balonul trecând de jumătatea terenului de numai patru ori!

În minutul 28, la o altă acțiune ofensivă a fotbaliștilor ploieșteni, Stănescu a urmărit perfect o fază în flancul stâng și a centrat ideal în fața porții, balonul fiind catapultat sub bară, din 2-3 metri, prin semi-șpagatul lui I. DUMITRESCU: 0-1!

După șapte minute, în urma unei acțiuni închegate din flancul drept, I. Dumitrescu i-a întors favorul lui STĂNESCU iar vârful Petrolului nu a scăpat ocazia să marcheze, din marginea careului mare, cu capul: 0-2!

A fost scorul primei reprize, un rezultat conform cu desfășurarea jocului.

main2 3Mitanul secund a debutat fericit pentru “lupi”, CL. TUDOR (47) transformând un penalti acordat în urma unui henț în careu făcut de fundașul central Balaș: 0-3!

Scorul a luat proporții în minutul 68, OLARU fiind la prima reușită pentru Petrolul la o fază în care mingea plasată de acesta, de la 7-8 metri, a întâlnit bara de sus înainte de a fi reluată, decisiv, cu capul, în plasă: 0-4!

Gazdele au cedat complet și, după numai trei minute, JIPA a luat un balon pe cont propriu și nu s-a oprit cu el până în plasă: 0-5!

  • cameramanMeciul a fost transmis “live” de colegii de la SportonlinePH, ambiția acestora de a asigura cele mai bune condiții de vizionare celor care nu se pot deplasa după echipă depășind, de multe ori, condițiile precare pe care cluburile gazdă le pot oferi la acest nivel! Din fericire, nu mai este mult până la schimbarea eșalonului… 

    Casetă

    Unirea Cocorăștii Colț – Petrolul Ploiești 0-5 (0-2)

    Stadion: „Comunal” Cocorăștii Colț. Spectatori: circa 1000. Marcatori: I. Dumitrescu (28), Stănescu (35), Cl. Tudor (47, penalti), Olaru (68), Jipa (71).

    Unirea: Stanciu – Giorgian Păun, Balaș, Taban (78 Panea), Matei – Taban, Pandele, Mihai (72 Costache), Bălan – Dumitru, Kiru. Antrenor: Alexandru Niță.

    Petrolul: Marinică – Olaru, Prunescu, Chiriță (53 Alecsandru), Radu – Butufei – I. Dumitrescu, Cl. Tudor (cpt) (58 M. Jipa), Georgian Păun (46 Catană), N. Popescu – Stănescu (46 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

    Cartonașe galbene: Taban (41), Bălan (42), Matei (87)/ Păun (42)

    Au arbitrat: Mădălin Marinescu (Ploiești) – Bogdan Mociorniță (Băicoi) și Adrian Voicilă (Plopeni).

    Observator: Constantin Ciocoiu (Băicoi)

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor