logo
RNTV Live

Coada de la Înmatriculări a fost tăiată definitiv! Cum poți să te înregistrezi acum

Coada de la Înmatriculări a fost tăiată definitiv! Cum poți să te înregistrezi acum
Ciprian Radu

Coada de la Înmatriculări a fost tăiată definitiv

Începând de vineri, dosarele pentru înmatricularea mașinilor pot fi făcute exclusiv online. Coada de la Înmatriculări și circul aferent au dispărut. 

“De vineri, de la ora 00.00 și până luni, la ora 09.00, au fost înregistrate 755 de solicitări. oamenii sunt chemați conform programării, iar cozile au dispărut”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu.

Toate cele trei ghișee destinate înmatriculărilor auto funcționează acum după programările online. S-a terminat, așadar, cu listele de la poartă.

Trebuie știut că programările online pot fi făcute în orice zi, 24/24. 

Odată înregistrat în sistem, solicitantul este informat despre intervalul orar în care trebuie să se prezinte la ghișeu.

Înregistrarea online se face AICI.

Luni, la ora 15.00, erau locuri libere începând cu data de 4 septembrie.

Potrivit reprezentanților Prefecturii, sunt procesate aproximativ 800 de dosare săptămânal.

Ghișeele sunt deschise în intervalul 08.30 – 16.30, luni, marți, miercuri și vineri. Joia, programul este prelungit până la ora 18.30.

CITEȘTE și  Ploieştiul se pregăteşte de primul FESTIVAL al toamnei 2017. Vezi când va avea loc

Cine nu are conexiune la internet are la dispoziție numărul de telefon 0244.510.070.

Poate suna în fiecare zi lucrătoare între orele 9-16 (vinerea 9-14), iar un funcționar va realiza programarea online și va transmite solicitantului  data si ora la care a fost programat.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor