Președintele Petrolului, a prefațat duelul dintre echipa sa și FCSB, care va avea loc sâmbătă seară pe „Ilie Oană” (de la 20:30), și i-a transmis lui Gigi Becali, mai în glumă, mai în serios, că ploieștenii au marfă bună de vânzare pentru mercato!

Tudor a considerat că este momentul oportun pentru a îi propune pe fundașii Bart Meijers și Marian Huja tocmai adversarilor din următorul meci de campionat!

După victoria cu 3-1 din Bănie, în fața Universității Craiova, „lupii galbeni”, care nu mai marcaseră de patru etape, au urcat pe un val de entuziasm și optimism meciul cu FCSB, o dispută a orgoliilor.

Nu avem ca obiectiv play-off-ul, dar ne vom bate pentru un loc în primele șase. Dacă au ajuns spectatorii să ne aplaude pe noi, Craiova are mult de muncă…

Va fi o luptă crâncenă pentru play-off, dar pe umerii altor echipe, Sepsi, Farul sau U Cluj, apasă o presiune mai mare. Noi nu avem această presiune, nici nu ne-am ridicat la nivelul investițiilor lor, nici n-am câștigat trofee, precum Farul sau Sepsi!

Claudiu Tudor, după meciul de la Craiova

Sâmbătă se anunță un stadion plin la Ploiești, iar fotbaliștii „găzarilor” vorbeau încă de la Craiova de miza meciului de sâmbătă. Președintele Petrolului declară:

Am prins încredere, dar rămânem cu picioarele pe pământ. FCSB are condiții fantastice, cu jucători foarte valoroși, pentru noi e bun și-un punct, victoria ar fi bonus. Avem nevoie de un stadion plin ca să-i ținem piept. Nu vreau să pun presiune pe băieți, FCSB e cea mai bună, e favorită!

De asemenea, Claudiu Tudor afirmă că nu s-ar opune unor oferte venite dinspre Gigi Becali, patronul FCSB, dar pe bani mulți. Mai mult, oficialul petrolist propune doi fotbaliști, atât pentru roș-albaștri, cât și pentru alte echipe interesate.

Meijers a făcut o cursă extraordinară, de la Chiricheș n-am mai văzut o asemenea cursă. Este căpitanul echipei, a făcut un joc extraordinar, e cam liderul echipei. La cât îl evaluăm? De la un milion în sus! Să vă uitați, n-a făcut nicio greșeală de când a început campionatul. Este extraordinar.

Huja? La ce gol a dat, dacă pe Meijers cerem un milion, pe Marian cerem două! Are calitate multă. Să mai dea goluri de acest gen și pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare. Domnul Becali poate să vină cu oferte, dar cu cash, nu din gură. 

Nu ne deranjează nici înainte de meci, că o facem (n.r. – afacerea) la iarnă!

Oricum, potrivit lui Tudor, Petrolul nu va vinde ieftin, în nicio situație:

Vor fi jucători ai Petrolului doriți în țară sau afară. Și-n vară a existat interes. Pentru prețul corect, probabil, vom vinde, acesta este business-ul în fotbal. Eu n-aș vrea, dar… Fiecare jucător are o cotă aparte. Huja trebuie să-și revină, Țicu e în atenția naționalei, Jair și Doua sunt jucători buni ai campionatului. Fiecare are prețul lui, uneori, și postul dă prețul.

Dacă am reușit să răzbim anul trecut, când eram disperați, și nu l-am dat pe Jair pe 150.000 de euro la Craiova, cu siguranță, acum, nu vom vinde pe bani puțini!

Nu suntem ipocriți să spunem că nu ne uităm și în partea de jos a clasamentului, că ne uităm doar în sus. Dacă s-ar înjumătăți acum punctele, noi am avea 10, iar Dinamo 5! Diferență mică. Dacă nu vom avea șanse la play-off spre finalul sezonului regulat, ne vom uita mai mult spre partea de jos a clasamentului, iar primul obiectiv va fi evitarea retrogradării.
Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *