logo
RNTV Live

CJ Prahova. Fonduri suplimentare pentru lupta impotriva Covid-19

sedinta CJ 4
Marin Andreia

Consiliul Judetean Prahova continua sa ia masuri si sa aloce fonduri pentru lupta impotriva coronavirusului. Vizate de aceasta data au fost maternitatea din oras dar si centrele sociale apartinand DGASPC.

Astfel, in sedinta de marti s-a aprobat alocarea de fonduri pentru:

• aprovizionarea cu materiale sanitare, dezinfectanți și echipament de protecție pentru personalul medical, în situația epidemiologică generată de SARS-CoV-2, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești – 300.000 de lei;

• aprovizionarea cu materiale sanitare, dezinfectanți și echipament de protecție pentru personalul medical, astfel încât să fie asigurate toate cele necesare în cele 23 de centre sociale ale DGASPC Prahova – 1,2 milioane de lei.

Totodata, datorită faptului că Ministerul Sănătății a alocat suma de 360.000 de lei pentru aparatul de testare RT PCR, în vederea diagnosticării coronavirusului, suma alocată luna trecută de Consiliul Județean în acest scop va fi utilizată pentru achiziția de alte echipamente medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor