logo
RNTV Live

CJ PRAHOVA CUMPĂRĂ CĂSUȚE PENTRU TÂRGURI

Dumitrescu Vlad

Consiliul Județean Prahova va aloca suma de peste 1,1 milioane lei pentru a  cumpăra 20 de căsuţe din lemn. Decizia vine în contextul în care conducerea instituției a anunțat încă de la finele anului trecut că își propune să organizeze cel mai frumos târg de Crăciun din România în incinta Parcului Municipal Vest.

Consiliul Județean Prahova este dispus să cheltuie circa 235.000 de euro, pentru achiziţia de căsuţe din lemn, care vor putea fi folosite la diverse târguri, inclusiv de Paşte sau Crăciun.

Căsuțele ar urma să fie folosite și în Parcul Municipal Vest, locație pe care executivul județean încă și-o dorește pentru a o dezvolta, dar și pentru a organiza unul dintre cele mai frumoase Târguri de Crăciun, așa cum promitea conducerea instituției la finele anului trecut.

Potrivit Hotărârii Consiliului Județean , suma de 1.155.000 lei urmează să fie luată din prevederea anterioară pentru pasajul Buda şi realocată către achiziţia acestor căsuţe de tip chioşc comercial.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor