logo
RNTV Live

Ciufuleala studiată, dar şi împletitura precisă, tendinţe în materie de coafură

14315721_1257193654312502_1713510609_o
Raluca Eparu

Breton, împletituri, păr ciufulit-într-un cuvânt îndrăzneală. Ce se poartă în această toamnă în materie de coafură, dar şi ce se menţine în tendinţe, aflăm astăzi de la colaboratoarea noastră, bloggerul Loredana Chelba.

14285105_1257200010978533_1624006612_o

“De când mă ştiu sunt fascinată de păr şi coafuri. In general de cele mai ciudate. Sunt genul de femeie ciufulită care nu suportă sa aiba părul perfect aranjat, mă sperie să văd fiecare firicel la locul său. Primăvara anului 2016 a venit cu veşti bune in ceea ce priveşte tendinţele in hairstyle. Marii designeri au încercat sa scoata in fata un fel de ”celebrare a individului” adica adaptarea fiecarei coafuri la personalitatea celei care o poarta. Coafura ca si hainele trebuie sa ne reprezinte, trebuie sa vorbeasca despre noi. Una dintre noutăţile „convenabile” ale sezonului: se pune accent pe naturaleţea părului! Tuns, spălat, aplicat un produs de styling şi gata! Vorbim de ceea ce designerii numesc „abandonarea luptei împotriva texturii naturale a părului”. In ceea ce priveşte coafurile, se poartă ceea ce putem păstra încă câteva zile după ce plecăm de la salon sau ceea ce putem reproduce acasa. Incredibil poate, s-a dat verde la purtat peruci. Daca până acum ceva vreme era indiscutabil acest aspect acum se merge pe ideea schimbarii totale a look-ului pentru o perioada foarte scurta de timp. Sa fii wow la un eveniment si să nu-ţi pară rau a doua zi ca te-ai tuns sau ţi-ai schimbat culoarea părului. Bretonul este una dintre vedetele anului 2016 făra doar şi poate. Armani, Prada, Rebecca Minkoff sau Alexander Wang, sunt doar cativa dintre designerii care au reconturat acesta ”nouă-veche tendinţă”. Cea de-a doua vedetă a sezonului este IMPLETITURA. Fie ca vorbim de o singură coada sau doua, coronite din par impletit sau cocuri, regasim peste tot par impletit. Si ne place. Este chic si uşor de întreţinut. Există o tendinţă interesantă vizavi de părul infăşurat in diverese esarfe, materiale textile sau tulle, partea ciudata este însă că practic tu iti legi esarfa/tulle-ul clasic la gât, doar că, acoperind si parul! Pare dificil? Nu e! (vezi poza articolului). Ah, si gasim influenţe boho, flori si bentite cu flori artificiale pe cap, dar si coafuri cuminti care sa te duca cu gandul inapoi la scoala. Mai jos va prezint o serie de coafuri realizate de Salon Bluette!” Se pare că tendinţele acestea se vor menţibe în mare parte şi anul viitor, aşa că nu ezitaţi să fiţi îndrăzneţe.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor