logo
RNTV Live

Circulație rutieră închisă de 1 iunie pe tronsoane intens circulat din Ploiești

spectacole de teatru, demonstrații și competiții sportive pe Bulevard
Erika Stoica

Circulație rutieră închisă de 1 iunie pe un tronson intens circulat din Prahova

Comisia   Municipală   pentru   Transport   şi   Siguranța   Circulației a aprobat solicitarea  Consiliului Județean Prahova – Centrul  Județean de Cultură Prahova cu privire la  închiderea circulației rutiere, în data de 1 iunie 2023,  între orele 10.00–  13.00, pe B-dul Independenței, respectiv pe tronsonul cuprins între Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud și Palatul Culturii (fosta parcare Intrarea B).

De asemenea, în aceeași zi, s-a hotărât închiderea circulației rutiere, în intervalul orar 08.00– 15.00, pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B – fosta parcare).

Măsurile au fost dispuse în vederea desfășurării în condiții de siguranță a celei de-a XXV – a ediții a evenimentului intitulat ″Copilăria inundă Bătrânul Bulevard″, festival susținut de copiii clasei de balet a Școlii Populare de Arte Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor