logo
RNTV Live

Circulaţie restricţionată pe Bulevardul Castanilor! Vezi când!

Bulevardul închis circulaţiei
Mihai Constantinescu

Circulaţie restricţionată pe Bulevardul Castanilor! Vezi când! Se întâmplă în perioada în perioada joi, 23.09.2021, de la ora 24.00 și până luni, 27.09.2021, ora 05.00. Acest lucru se întâmplă pentru buna desfăşurare a Festivalului ALFABETUL CONVIEŢUIRII”.

În acest context, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea Bulevardului Independenței, în perioada menţionată.

Circulaţie restricţionată pe Bulevardul Castanilor!

Astfel, se va restricționa circulația autovehiculelor pe traseul Statuia Vânătorilor (Gara de Sud) – Statuia Radu Stanian (Rondul I – Bulevardul Independenței).

Totodată, comisia menționată a aprobat restricționarea circulației rutiere în ziua de vineri, 24.09.2021, în intervalul orar 17.00-17.30, pe prima bană de mers, sensul Nord-Sud, pe tronsonul B-dul Republicii (din fața Hotelului Central) – Piața Victoriei – B-dul Independenței (Statuia Radu Stanian).

Festivalul interetnicAlfabetul Conviețuiriiva debuta vineri, 24 septembrie a.c., la ora 16.00, cu ceremonia deschiderii oficiale, respectiv cu parada costumelor tradiționale, care se va desfășura pe Bulevardul Independenței.

Municipalitatea le mulțumește conducătorilor auto pentru înțelegere și le recomandă acestora folosirea rutelor alternative, în zona respectivă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor