logo
RNTV Live

Circulaţia pe Bulevardul Independenţei se închide. Vezi de când

Bulevardul închis circulaţiei
Mihai Constantinescu

De mâine nu se mai circulă pe Bulevardul Independenţie Ploieşti

Atenţie! Circulaţia pe Bulevardul Independenţei se închide de mâine pentru că începe Festivalul Medieval “Ploieşti- Târg Domnesc. Până pe 16 iulie se  întrerupe  circulaţia  autovehiculelor  pe  Bulevardul Independenţei,  de  la  Statuia  lui  Radu  Stanian  şi  până  la  Gara  de  Sud. 

Transportul în comun se va desfăşura pe rute ocolitoare. Autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud  pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică. La sensul din Sud spre  Centru,  pe  strada  Democraţiei,  autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/conducatorul-unui-atv-fost-oprit-trafic-de-catre-politistii-prahoveni-este-incredibil-ce-urmat/

Troleibuzele din traseele 44 si 202, în acest interval mentionat, vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu autobuze, prin transbordarea călătorilor în staţia “Hale Coreco”.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor