logo
RNTV Live

“Circul” s-a mutat pe stradă. Şoferul unei autoutilitare a pus pe jar poliţiştii prahoveni. Vezi ce a făcut

"Circ" pe D.J. 720, Moreni-Floreşti. Spectacolul dat de şoferul unei autoutilitare a costat aproape 9.000 de lei
Mihai Constantinescu

“Circ” pe D.J. 720, Moreni-Floreşti. Spectacolul dat de şoferul unei autoutilitare a costat aproape 9.000 de lei

“Circul” s-a mutat pe stradă. Şoferul unei autoutilitare a pus pe jar poliţiştii prahoveni. Totul s-a întâmplat în comuna Filipeștii de Pădure. Protagonistul a fost şoferul unei autoutilitare care se deplasa de pe D.J. 720. Acesta transporta material lemnos.

Totul a luat o întorsătură neaşteptată după ce poliţiştii aflaţi în misiune au încercat să oprească pentru un control de rutină şi pe acest şofer. Numai că în loc să oprească şi-a continuat drumul. Oamenii legii au pornit în urmărire cu semnalele luminoase şi acustice din dotarea autospecialei în funcțiune.

În încercarea de a scăpa de poliţişti, bărbatul a intrat în curtea unui imobil din satul Dițești. Oamenii legii l-au prins rapid. Acesta a refuzat să pună la dispoziția polițiștilor documentele solicitate, declarând, ulterior, că nu deţine documente de provenienţă pentru materialul lemnos.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.755 lei, polițiștii dispunând, totodată, măsura complementară a reţinerii, în lipsă, a permisului de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioadă de 30 zile, precum şi măsura complementară a reţinerii,  în lipsă, a certificatului de înmatriculare.

sursa comunicat IJP rah

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor