Ștefan P3 este tânărul prahovean care va urca anul acesta pe scena Festivalului Saga din București, pe Aeroportul ROMAERO, după ce a câștigat un concurs în mediul online. Rapperul de 17 ani este la început de drum, însă plin de ambiție și motivat să ajungă cât mai departe.

Pornit pe acest drum din pasiunea de a scrie versuri, Ștefan P3 a compus prima piesă rap în urmă cu șase ani, interpretând-o ulterior în cadrul primei sale apariții pe scenă în 2018.

Ștefan P3, pentru Ploiești TV: „Muzica este de mulți ani pasiunea mea, iar înclinația către stilul hip-hop provine din numeroasele melodii de acest gen pe care le ascult și care fie îmi transmit adevărate lecții de viață, prin mesajul puternic pus pe instrumental, fie îmi dau o stare de bine.”

De atunci și până acum, artistul a evoluat în ritm alert, participând la diverse evenimente de mare impact, cel mai important fiind Hustle Festival 2022, din Azuga. Alte apariții de bun augur au fost numeroasele petreceri organizate în cluburi din Ploiești la care, pe lângă piesele sale ce transmit fiecare câte un mesaj unic și bine gândit, a uimit publicul cu calitatea sa de a face freestyle.

‎Citește și:

Urmărește aici un interviu al artistului, din cadrul emisiunii „Step by step”:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *