logo
RNTV Live

Cine este Paul Pintilie, noul conducător de la Petrolul

paul-pintilie1
Ștefan Petre

Presa din țară vehiculează numele unui anumit Paul Pintilie, care ar fi semnat cu Petrolul Ploiești, într-o funcție de conducere. Cine este acesta?

Tânărul om de fotbal a lucrat alături de Marian Copilu și la celelalte cluburi pe care noul investitor (/„împrumutător”?) de la Petrolul le-a condus, și anume CFR Cluj și CS Universitatea Craiova.

Din informațiile furnizate de Prosport, înainte să accepte propunerea lui Marian Copilu de a lucra împreună la Universitatea Craiova, Paul Pintilie a fost manager sportiv la CFR Cluj și a fost ofertat de mai multe echipe din Superliga, însă acesta a optat să colaboreze în continuare cu fostul coleg. Nici la Craiova nu a avut însă viață lungă: după plecarea lui Copilu, Pintilie a plecat și el, adunând doar 10 luni la gruparea din Bănie.

Publicația Turda News scrie că, în ultima perioadă, Paul Pintilie era implicat alături de Andrei Pintilie în noul proiect fotbalistic din Câmpia Turzii, unul în care sunt angrenați peste 200 de copii, respectiv Fotbal Club Câmpia Turzii. De asemenea, Refleqt Media relatează că, înainte de a intra în organigrama campioanei CFR Cluj, Pintilie a fost director la CSM Câmpia Turzii.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor