Sursa foto: Digi Sport

Gigi Becali nu mai controlează echipa de fotbal FCSB, deoarece a transferat proprietatea acțiunilor către sora sa, Domnica Geambazi. Această mișcare a fost anunțată în timpul conferinței de presă de luni, conform informațiilor oferite de Orange Sport.

Domnica Geambazi este mama lui Vasile Geambazi, care a fost anterior finanțator la cluburile de fotbal Academica Clinceni și Unirea Constanța.

Mihai Stoica dă vestea că acțiunile vor fi cedate de către Gigi Becali.

„De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. – Muntele Athos). Gigi a cedat şi acțiunile E cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic când. Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil”, a zis vineri Mihai Stoica.

După ce FCSB a pierdut meciul cu Rapid, scor 0-1, Gigi Becali a anunțat în timpul unei conferințe de presă că intenționează să transfere proprietatea clubului din Berceni către sora sa.

Becali a criticat decizia arbitrajului condus de Horațiu Feșnic în timpul meciului cu giuleștenii, când jucătorii Dragoș Grigore și Onea au fost iertați de două cartonașe roșii.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric».Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic!Cum să mai joci fotbal? Probabil a zis că nu poate inventa un penalty, că e VAR. Dar le-a zis că-i lasă se joace dur. Lui Coman îi rupea piciorul definitiv, pe toată viața îl distrugea. Îi rupea tot dacă-l prindea. Iar Feșnic era la 3 metri.

Nu voi mai ține nici acțiunile. Nici fetele nu le vor. Au zis «Nu avem nevoie. Nu vrem balamucul ăsta». Am vrut să dau echipa ginerelui, dar fata mi-a zis să-i las bărbatul în pace. Au spus «Nu vreau să intre în fotbal!».Când ai fost la pușcărie, ai promis că plecăm și nu mai stăm în țară. Nu te-ai ținut de cuvânt. Dar acum lasă-ne să stăm liniștiți. Nu vrem pușcărie!». Poate pun echipa pe numele surorii mele până o vând”, a spus luni Gigi Becali.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *