logo
RNTV Live

Cinci ani de închisoare, după ce și-a bătut fetița până i-a rupt organele interne

Cinci ani inchisoare fiindca si-a mutilat propriul copil - sursa foto libertatea.ro
rnews

Instanța s-a pronunțat în cazul femeii care și-a bătut cu bestialitate fetița. A nenorocit-o folosind o bâtă, pumnii și picioarele până i-a rupt organele interne.

Adelina Viorica Oniga  și-a maltratat copila, pe micuța Mihaela, care la vremea aceea avea numai patru anișori. Așa zisa mamă s-a ales cu o condamnare de cinci ani de închisoare. Din pedeapsă i se vor scădea cele câteva luni în care a fost încarcerată în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș și în închisorile prin care a trecut (Rahova, unde a și născut) , și Târgșor, unde se află în prezent.

Și-a distrus un copil și l-a născut în pușcărie pe al doilea

Femeia a primit sentința într-o secție specială a Penitenciarului Târgșor, unde este închisă cu tot cu o altă fetiță a ei, un bebeluș pe care acum câteva luni l-a născut în închisoare.Întrebată fiind de ce a dat dovadă de atâta cruzime asupra propriului copil, individa a rpsuns fără remușcare că ” s-a răzbunat fiindcă nu o asculta!”

Anchetatorii au încadrat fapta femeii ca fiind tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

Instanța a mai hotărât ca mama bătăușă, care în luna februarie a acestui an a născut după gratii, să scoată și ceva bani din buzunar pentru cheltuielile de spitalizare ale micuței sale pe care a maltratat-o în repetate rânduri, pentru avocatul din oficiu, dar și pentru cheltuieli judiciare.

În total, este vorba despre aproape 30.000 de lei.

În acest moment, Oniga este încarcerată la Penitenciarul Târgșor, într-o secție ”Mama și copilul”, unde beneficiază de un tratament special, diferit de al celorlalte pușcăriașe care nu au născut în închisoare.

sursa – libertatea.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor