logo
RNTV Live

Cetățenii din Măgureni, invitați să participe la campania de colectare deșeuri electrice și electronice

comune curate
Mihai Constantinescu

Cetățenii din Măgureni, invitați să participe la campania de colectare deșeuri electrice și electronice. Aceasta se desfășoara în luna august.

Operatorul de salubritate Rosal și Asociația Ecotic colectează, de pe raza comunei Măgureni, în perioada 11-12 august, deșeuri electrice și electronice, la punctul de colectare amenajat în fața sediului Primăriei Comunei Măgureni.

Cetățenii care predau deșeurile electronice și electrice care nu le mai folosesc (televizoare, mașini de spălat, frigidere, calculatoare stricate etc) primesc un premiu garantat, astfel: Pentru deșeuri de minim 5 kg: 1 bec LED, pentru deșeuri de minim 16 kilograme: 2 becuri LED, iar pentru deșeuri de minim 26 de kilograme 2 becuri LED și un tichet la tombola organizată, ce are ca premii un aspirator, o mașină de tocat carne și un fier de călcat!Cei care au de predat echipamente voluminoase pot chema acasă reprezentanții Rosal să le ridice, printr-o programare la tel. 0244933. Campania este sprijinită de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Parteneriatul pentru Managementul Deșeurilor Prahova”, de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova și de Garda de Mediu Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor